Pengikut

Khamis, 14 Julai 2011

Contest: Saya ada Cash RM1000


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!

-List kan 2 benda yang awak nak dengan adanya cash RM1000- 
* gelang emas untuk diri sendiri dan juga puaskan hati en asbeen(sebab diri ini telah hilangkan seutas gelang emas tangan yang diberi oleh en asbeen sempena perkahwinan kami..jadi berapi la dier...barang yang dier kasi hilang..heheh...so untuk memuaskan hati dier...terpaksa kata ngan en asbeen
"abang, saya akan guna duit sendiri beli gelang tu balik N kasi abang simpan.."


* Nak selesaikan hutang PTPTN yang tinggal seciput je lagi..hehehheh..lepas ni tak la beban dengan fikir nak bayar hutang kalo dapat duit ni...hehehheh


Tag : cute mum
aanie
Eb

Tarikh tutup : 31 Julai 2011

~ Langkawi Giveaway ~


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!

Tag : Aanie
Nana
Anim

Tarikh tutup : 07.08.2011

My 1st Happy Giveaway


Klik Banner Untuk Join Ok!!!!!!!

Tag : Cute mum
Nana
Eb

Tarikh tutup : 02 ogos 2011

Rabu, 13 Julai 2011

Saye suke online shopping!


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!

tak sesape pun mengetag diri ini...tapi terterjah blog CGL ANIM@MAK NGAH SYAWAL
so diri ini terasa nak join..kerana hadiah yang menarik menanti pada yang join  

diri ini amat la suke dengan Online Shopping...even..waktu tengah menaip pun baru
dapat satu top yang cun sangat..sudah sampai rumah..heheheheh

ini senarai penaja yang sangat la baik hati ...so sweet..

Shawls & Inners by butikpinkku
Kaen Pasang by Butik MyRania
Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop
Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop
Lens dan Handbag by Bifa's Collection
MAC Cosmetics by Styleholic Chick
Pin Comel by Kitty Shawl
Accessories by Midfashion Shop
Accessories by NURWIYAH COLLECTION

tag : cute mum
nana
intanberlian

ada cerita untuk TUAN TANAH

*************************************************************************
PADA SUATU HARI...

anakku berkata padaku...

diri ini terkejut dan dengan pantas diri ini berkata..

diri ini N anakku pun sebok la menggodek syarat2nyer...

Diri ini adalah seorang pembeli online shopping yang tegar...
suke sangat..sangat la jimat masa..hanya duduk depan komputer...
hanya jari-jemari diri ini sahaja yang menari-nari untuk mendapat ape yang di hajati...

x payah pening2 kepala nak terjah2 setiap depan kedai nak tengok2 dulu ape yang berkenan di hati...hanya online internet macam ni...



yang penting...
duduk depan komputer macam kat atas tu...
nak buat pembayaran tak payah bukak wallet nak keluarkan duit...
hanya klik ONLIE BANKING..(pastikan duit anda mencukupi ok)

bile dah selesai...hanya tunggu en posmen sampai depan rumah hantar barang yang di pesan....
alamak...bestnyer...suke...suke...suke...
tak sabar je...

en posmen bile mau sampai depan rumah saya daaa....

haaaa..sudah sampai ..
dengan bangga diri ini tunggu depan rumah ...

hehheheh....

ada tips macam mana nak online shopping....
boleh la terjah ke 

tak pun banyak lagi tempat untuk diterjah cara N bagaimana nak online shopping yang best...
meh kat sini...


sini2 pun macam2 ada...(dah macam2 astro pulak...hehehehhe)

jadi bile ada Giveaway2 macam ni...
diri ini jadi teruja la ya amat...begini haa..gaya nyer....


ucapan untuk diri ini...
semoga puan suraya tersenarai di antara pemenang dlm 

so...ucapan buat TUAN TANAH


dengar x TUAN TANAH
kata ape...
so aper lagi
nak join?? klik sini >>> Saye suke online shopping! 

tarikh tutup : sehingga TUAN TANAH
beritahu..ok... 

NURHAFIZ2009 / ALL IN ONE bagi duit (GIVEAWAY JULAI!!)


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

Tag : Aanie
Eb
Cute mum

“Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !”




tag : cute mum
aanie
nana


Hadiah-Hadiahnya
Tiga Pemenang Yang Bertuah Bakal Menerima Sekotak Vco (Worth Rm39.90 ) +
Barangan Dari Raflessia Collection ( Shawl /SelendangInner Syria Worth Rm20+ )- Total Worth
Rm59.90 ......Eh Postage Tak Masuk Lagi. Kalau Campur Postage Rm7 (Pos Laju) So
Total Hadiah Sebenarnye Worth Rm66.90 !!!! 
 
TARIKH TUTUP : 15 OGOS 2011

Selasa, 12 Julai 2011

Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

Tag : cute mum
Aanie
Anim

tarikh tutup : 31.07.2011

1st Giveaway Mama Syima


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!!

tag : nana
cute mum
Mama Zharfan

tarikh tutup : 30 JULAI 2011

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!


tag : aanie
nanakimie
anim

tarikh tutup : 25 Ogos 2011

ANGRY BIRD TSHIRTS FOR LUCKY FOLLOWER

Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

bila aku bukak je blog CGL Eb...
tengok ada CGL Angry Bird ni...
bulat bijik mataku ini...

maap la ye...puan suraya memang gilerkan ANGRY BIRD...
sangat ok..heheh....sanggup beli toys angry bird  letak kat kete...
pastu dua hari semalam dapat hadiah dari kawan pun Frame angry bird...

aku suke main angry bird ni...suke main lastik B**I hijau tu..hehehhe...en asbeen aku pun sudah giler jugak....
tag : cute mum
nana
anim

Tarikh Tutup : 30 JULAI 2011

Isnin, 11 Julai 2011

1st Giveaway by Cempaka Kuning


kLIK Banner untuk join ok!!!!!!!!

tag : cute mum
eb
aanie

tarikh tutup : 17 JULAI 2011

Yana Birthday Giveaway


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!
ucapan kepada YANA

UMO HANYA NOMBOR PADA MATA SETIAP INSAN
AKAN SENTIASA BERGERAK MENGIKUT PEREDARAN ZAMAN...
WALAU YANA  BERGERAK SATU TANGGA...
JANGAN RISAU...YANG PENTING HATI MAU TENANG, MUDA DAN NIKMATI KEHIDUPAN YANG DIBERI OLEH ALLAH DENGAN SEBAIK-BAINYER...AAMMMIINNN..


tarikh tutup : 30.07.2011

Giveaway my first stripe clutch!







Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!!

aku tag :
cute mum
nana
anim

tarikh tutup : 16.07.2011

Bloglistku Hilang!!! Giveaway

Klik Banner utuk join ok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori yang aku nak masuk - Blogger Perempuan

tarikh tutup  : 12 Ogos 2011 

Mega Giveaway By Yana & Cik Putih

 Klik Banner untuk join ok..!!!!!!!!


semua syarat2 telah di turuti...
tag : Cute Mum..
EB
ANIM

tarikh tutup : 08 Ogos 2011
ramai sponsor yang melibatkan diri :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls  

the JUNE giveaway



Klik Banner untuk Join ok..!!!!!!!!!!!!!

I choose this pillow because the cat bag very cute

tag : Cute mum
eb
nana


tarikh tutup : 15.07.2011

nak hadiah dari SyahRidzeah


  Klik kat Banner untuk join Ok..!!!!!!!!11

tag : ANIM
ADAMNIGINA
EIMA

tarikh tutup : 31 Julai 2011

shiema sufian : FIRST GIVEAWAY


Klik Banner untuk Join ok..!!!!!!!!!!!!!

tag :
ANIM
AANIE
INTANBERLIAN

Ahad, 10 Julai 2011

GA sempena ramadhan by Cik Gugu

 

Klik Banner untuk join ok...!!!!!!!!!!!!

Nama : Siti Suraya Binti Amir Hussain (betoi2 penoh ni..hehheheh)

Seorang yang bekerja di bangunan yang keras..hehhehehe

Umo dua puluh Lima tahun..(muda kan...)heheheh



tarikh tutup : 31 Julai 2011 jam 12 tengahari

Pangkor Giveaway


Klik Banner untuk Join ok....

Tarikh tutup : 17 Julai 2011 jam 12malam

Giveaway FM


Klik banner untuk join ok...


Tarikh Tutup : 20 Julai 2011