Pengikut

Selasa, 21 Jun 2011

GIVEAWAY KEDUA PEONY PINKY


klik Banner nak join tau...
Dah lama terasa x join GA ni..so arini terasa nak join GA
Mrs. Mimi

sebelum join GA ni kenala Follow Mollow pihak penaja hadiah untuk GA ni...

PeoNy PiNky
(sudah)

OzZie
(sudah)


ZyMah
(sudah)


DyaHaHa

(sudah)


sue nak tag kat

ADAMNIGINA
EIMA
AANIE



tarikh tutup GA ni 20 JULAI 2011 jam 12 tengah malam.

Rabu, 8 Jun 2011

Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday


jom klik banner nak join GA ni tau...

untuk perhatian...sue mmg warnegara malaysia yg beralamat malaysia..hehehehhe

sue akan jawab soalan yang di ajukan oleh CUTE MUM


jawapan bagi kemanakah CUTE MUM akan bawa dania hujung bulan ini adalah...:


GENTING HIGHLANDS


nape genting highlands.sebab setahu sue yang selalu jugak baca blog CUTE MUM ni...
CUTE MUM ada kata yang GENTING HIGHLANDS satu tempat hiburan kegemaran dorang...

agak2...mummy n daddy dania nak bawa g berhibur di sini...????????

Indoor Game...


atau...di sini...????????
Outdoor Game...
mana2 pun boleh..janji dania happy kan....


so tarikh tutup GA ni...
30 Jun 2011 jam 12 tengahari


jom pakat reramai klik kat
CUTE MUM