Pengikut

Selasa, 17 Mei 2011

GIVEAWAY DARI DAPUR CHIQ DINA

nak join g laklik kat Banner ni...


CHIQDINA menyediakan 1 hadiah yang istimewa bagi yang join GA ni...



HADIAH YANG BAKAL DITERIMA :
dah tentu berkenaan ngan dapur gak...
3 orang yang bertuah akan menerima Sebuah Buku Resepi setiap sorang..so leh kite rajin2 masak kat umah untuk orang tersayang ;)


AI PUN NAK RAJIN + MASAK CAM EN ASBEEN...WALAUPUN X TERRER SGT..TP NAK GAK SETANDING NGAN DIER...HEHHEHEHE....


DUE DATE : 20.05.2011

Pin Juntai Contest by Ms Red Ribbon



MSREDRIBBON ada nak bagi aksesori tau...


so sesape yg nak join g la klik kat banner yee....


di anjurkan oleh MSREDRIBBON


ada teka-teki teka tekok tau dari MSREDRIBBON ni...


dier tanya harga bagi pin juntai ni....

RM 15.00


warna feveret ai...purple..hehhehe...(tp blog hijau kan...rasa tenang je tgk...huhuhuh)


due date : 22.05.2011

Sepatu Merah First Giveaway

Plushie ni tok kepada mereka yang menang GA ni tau...

mmg terbaik ni tau...


jom kiter g klik banner ni...


jom kiter reramai join GA ni...


yang di anjurkan oleh

Jumaat, 6 Mei 2011

My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway

Arini terasa nak join GA yang tuantanah anjurkan....


sape yang x kenal ngan tuantanah ni kan...boleh di kategorikan famous amous gak la di kalangan blogger ni...x macam ai ni...huhuu...setengah2 orang sahaj...x pe janji ada yang tau ai ni wujud..hehhehe...


cutemum ...syawalsimpsons join GA awak tau..hehhehe....


nak citer ape pasai

syawalsimpsons n cutemum ni....


ai slaloo g terjah blog cutemum ni...ntah x tau nape...

kalo tengok citer terbaru kat dashboard...

mesti mata ni mencari blog Cute Mum - My Cute Little Diary

ntah x tau nape...agaknyer bile buka blog cutemum

terang je mata ni haa..mana x nyer penuh ngan ungu gitu...

ai pun dlm almari penuh gak baju ungu tau...ntah nape tah...x da lak suka ngan ungu pun...

klo cutemum kena la...cutemum ni putih sepuk tau...hehehhe...


camne ai tau ni...

haaaa....ni la syawalsimpsons family...

agak2 cutemum egat lagi x kat kami2 ni..mmmm...hehehhe...


insyallah egat kan...x egat...meh kiter terjah pixca ni..



ni sebabnyer ai tau nape cutemum ni putih sepuk gitu..huhuhuu...

alamak sore dier comey je...heheheh...

kena la ngan nama dier...cute...NURUL UYUN..hehehh...


ai suke terjah blog cutemum ni bab...slaloo update citer2 baru....

(slaloonyer citer family cutemum la..)


x kisah pun...ai suke ntah nape...tapi kat cutemum la ai suek...

bab ramai cutemum yang kenai...n slaoo terjah dorang...


so kepada sesape yg join...g la klik banner tau...


due date : 23.05.2011...sempena 1st anniversery blog cutemum

GIVEAWAY HAJAR AZMAN !



nak tag kat :


MAMALYNA
ADAMNIGINA
EIMA

Khamis, 5 Mei 2011

My Aisy First Teka Teki Giveaway!


klik banner untuk join....


1. follow blog ourlovenlife (wajib) dan blog allboutgancontest (ikut korang lah nak follow ke tak)

- ourlovenlife id follower : siti (no.99)

allboutgancontest id follower : siti (no.31)


2. buat satu entry dgn tajuk "My Aisy First Teka Teki Giveaway!"

-dah buat...heheheh


3. letak lah banner yang tak seberape tuh kat entry korang...n kat sidebar skali ye...

-ok....


4.jangan lupa link kan ke blog ourlovenlife nih...

-ok...mesti buat punyer


tapi kena teka harga barang yang di beli tuantanah

ai teka harganyer RM360.00


due date : 12.06.2011


(mmmm....wedding anniverserytuantanah tau..hehehhe)

sama la kiter...hehhe..bulan yg sama...

1st GiveAway by Wan Myzura Collections



1. Warganegara Malaysia beralamat di MALAYSIA dan mesti mempunyai blog
-confirm warganegara malaysia...




3.Buat entry bertajuk 1st GiveAway by Wan Myzura Collections
-pun dah wat tau...


4.dalam entry tu mention link blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com/
-mestila kena mention, heheh..nnt org x jumpa lak tuan tanah kiter ni kan..hehehhe


5.Copy & paste banner di atas dalam entry dan sidebar blog anda dengan backlink sekali ya..
-ok...dah wat...


6.senaraikan http://wanmyzuracollections.blogspot.com/ dalam bloglist anda
-ok telah diuruskan


tag 4 rakan atau lebih anda dengan backlink sekali ya. pastikan rakan anda tahu y
-ok....

ANIM
CUTE MUM

MAMA ADAM

ADAMNIGINA

jangan lupa tau g terjah reramai blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com/
tau...

hadiah menarik menanti anda...

due date : 31.12.2011

Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage

klik banner untuk keterangan lanjut tau...




Syarat-syaratnya....
~FOLLOW blog Dyahaha's Little Cottage dan add dalam bloglist blog anda kerana keputusan penuh pemenang akan disenaraikan disitu...

-DONE


~Buat entri dengan tajuk "Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage", letak banner diatas, kat entri dan sidebar dan link ke entri ini.

-DONE


~Tag 2 orang

anim

eima


~Tinggalkan link (URL ENTRI) kat komen ni..Beserta id follower.

-DONE

due date : 19 mei 2011, Jam 9 pagi

Isnin, 2 Mei 2011

H.U.S.M.Y.N.A Giveaway




nak join x???????


jom kiter reramai klik banner blog tuan tanah ni tau...


due date : 31.05.2011


hadiah menarik menanti pada yang join tau...