Pengikut

Ahad, 20 November 2011

MamaTisya Keychain Penang Giveaway


nak join G la Klik kat banner tu..

bermula pd 20-25 November 2011 @5.00 PM

jangan lupa tau...

Selasa, 8 November 2011

2INTIM8 CONTEST : Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti ANDA


sesiapa yang nak join...jom cepat2...
banyak hadiah menarik yang disediakan kepada mereka yang bertuah...

juz LIKE saja tau....
due date 30.11.2011

nak join G KLIK SINI

Selasa, 11 Oktober 2011

Giveaway from YY | Saya Nak OLe - OLe dari Korea




aku bile tengok blog nana tadi ada GA ni..terus nak join..aku kan mmg teringin benor nak G korea ni kan...walaupun dalam angan je kan..kikikiki./...

aku jugak kan penggemar Korean Drama yang tegar gitu...
mana tau ada rezeki...

TAG : CUTE MUM
ANIM
INTANBERLIAN

Ahad, 2 Oktober 2011

Banyak KERJA VS Sakit KEPALA

Walaupun aku tau aki ni bukannyer banyak keje sangat pon...tapi aku saja nak memperbanyakkan keje N nak menyebokkan diri buat keje org lain (siap minta keje wooo kat kawan aku) sebab aku ngah sakit kepala 2, 3 hari ni...so tak nak PK sangat sakit kepala ni...terpaksa aku memBZ kan diri...
umah kengkawan aku ni mmg la kau G..tp x da rasa nak komen...maap la...kalo yang ada pon...reeki korang la...maap ye...kepala aku berpusing-pusing..(dah macam naik roller coster dah/)nnt kepala aku dah tak ting tong...aku terjah umah korang bertubi-tubi ok...sekarang nak buat keje...yang tak berapa BZ pon...

p/s : ala rekod Buku perkhidmatan pon(BRP)

Khamis, 29 September 2011

Contest Raya Sedondon


1. Jadi FOLLOWER blog ini dahulu. - SUDAH FOLLOW
2. Letak GAMBAR RAYA SEDONDON u'olls.
(tak kisah la dengan family, kawan, BF/GF.. janji sedondon)

NI LA GAMBAR RAYA SEDONDON KAMI
 

3. Tuliskan kenapa u'olls PILIH WARNA itu tahun ini.
KENAPA KAMI PILIH WARNA INI...NAPE YE...KERNA SAYA LA YANG PILIH TAHUN NI..KIKKIKIKIK...JUZ KIDDING...KERNA TAHUN INI TAHUN KEDUA BERAYA BERSAMA SYAWAL YAFIQ...JADI MAHU YANG WARNA YANG MENARIK PERHATIAN SEMUA ORG..SUPAYA DARI JAUH NAK DATANG BERTANDANG RUMAH ORG...ORG TAU...
"OOO..NI LA SUE n FAMILY DIER...MAK AIII OREN TERANG BENDERANG KO...CLASSS KO MAK JEMAHHH..."KIKIKKIIKK..MMG NIAT DIHATI TAHUN INI MAHU WARNA YANG TERANG2...WALAUPUN KAMI NI TAK DA LA PUTIH SANGAT PON...KIKIKIKK....
JANJI ORANG KAMI ADA  DISITU..

4. TAGkan 2 orang kawan atau lebih.
NANA
CUTE MUM

5. LINK kan entry u'olls kat comment bawah ini.. - SUDAH LINK PON...

Rabu, 10 Ogos 2011

GIVEAWAY AIDILFITRI ROROS


SINI klik untuk join ok....

tag : cute mum
Anim
nana

due date : 31.08.2011


'1st Giveaway Dari Angahiera'




SINI Klik untuk join ok....

tag :
cute mum
intanberlian
aanie

hadiah :pasti menarik bagi mereka yang join...


Tarikh tutup : akan di beritahu kemudian


'Giveaway for Ramadhan'


SINI klik untuk join ok....

tag ;
anim
Mama zakwan
nana

terdapat hadiah menarik menanti yang join tau...meh kiter skodeng hadiah yang insyallah aku la menang kot..kikikikkikik....









nampak menarik...
so doa2 la nama aku yang luck ye..kikikikikiki

due date : kata mohor besar...HARI RAYA PUASA@aidilfitri


Isnin, 1 Ogos 2011

GA : BAJU RAYA 2011


Klik Banner untuk join k....

WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA BAGI TAHUN 2011? 

jawapan : KUNING

tarikh tutup : 01.8.2011 sehingga pukul 1.00t/hari.

Khamis, 14 Julai 2011

Contest: Saya ada Cash RM1000


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!

-List kan 2 benda yang awak nak dengan adanya cash RM1000- 
* gelang emas untuk diri sendiri dan juga puaskan hati en asbeen(sebab diri ini telah hilangkan seutas gelang emas tangan yang diberi oleh en asbeen sempena perkahwinan kami..jadi berapi la dier...barang yang dier kasi hilang..heheh...so untuk memuaskan hati dier...terpaksa kata ngan en asbeen
"abang, saya akan guna duit sendiri beli gelang tu balik N kasi abang simpan.."


* Nak selesaikan hutang PTPTN yang tinggal seciput je lagi..hehehheh..lepas ni tak la beban dengan fikir nak bayar hutang kalo dapat duit ni...hehehheh


Tag : cute mum
aanie
Eb

Tarikh tutup : 31 Julai 2011

~ Langkawi Giveaway ~


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!

Tag : Aanie
Nana
Anim

Tarikh tutup : 07.08.2011

My 1st Happy Giveaway


Klik Banner Untuk Join Ok!!!!!!!

Tag : Cute mum
Nana
Eb

Tarikh tutup : 02 ogos 2011

Rabu, 13 Julai 2011

Saye suke online shopping!


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!

tak sesape pun mengetag diri ini...tapi terterjah blog CGL ANIM@MAK NGAH SYAWAL
so diri ini terasa nak join..kerana hadiah yang menarik menanti pada yang join  

diri ini amat la suke dengan Online Shopping...even..waktu tengah menaip pun baru
dapat satu top yang cun sangat..sudah sampai rumah..heheheheh

ini senarai penaja yang sangat la baik hati ...so sweet..

Shawls & Inners by butikpinkku
Kaen Pasang by Butik MyRania
Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop
Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop
Lens dan Handbag by Bifa's Collection
MAC Cosmetics by Styleholic Chick
Pin Comel by Kitty Shawl
Accessories by Midfashion Shop
Accessories by NURWIYAH COLLECTION

tag : cute mum
nana
intanberlian

ada cerita untuk TUAN TANAH

*************************************************************************
PADA SUATU HARI...

anakku berkata padaku...

diri ini terkejut dan dengan pantas diri ini berkata..

diri ini N anakku pun sebok la menggodek syarat2nyer...

Diri ini adalah seorang pembeli online shopping yang tegar...
suke sangat..sangat la jimat masa..hanya duduk depan komputer...
hanya jari-jemari diri ini sahaja yang menari-nari untuk mendapat ape yang di hajati...

x payah pening2 kepala nak terjah2 setiap depan kedai nak tengok2 dulu ape yang berkenan di hati...hanya online internet macam ni...



yang penting...
duduk depan komputer macam kat atas tu...
nak buat pembayaran tak payah bukak wallet nak keluarkan duit...
hanya klik ONLIE BANKING..(pastikan duit anda mencukupi ok)

bile dah selesai...hanya tunggu en posmen sampai depan rumah hantar barang yang di pesan....
alamak...bestnyer...suke...suke...suke...
tak sabar je...

en posmen bile mau sampai depan rumah saya daaa....

haaaa..sudah sampai ..
dengan bangga diri ini tunggu depan rumah ...

hehheheh....

ada tips macam mana nak online shopping....
boleh la terjah ke 

tak pun banyak lagi tempat untuk diterjah cara N bagaimana nak online shopping yang best...
meh kat sini...


sini2 pun macam2 ada...(dah macam2 astro pulak...hehehehhe)

jadi bile ada Giveaway2 macam ni...
diri ini jadi teruja la ya amat...begini haa..gaya nyer....


ucapan untuk diri ini...
semoga puan suraya tersenarai di antara pemenang dlm 

so...ucapan buat TUAN TANAH


dengar x TUAN TANAH
kata ape...
so aper lagi
nak join?? klik sini >>> Saye suke online shopping! 

tarikh tutup : sehingga TUAN TANAH
beritahu..ok... 

NURHAFIZ2009 / ALL IN ONE bagi duit (GIVEAWAY JULAI!!)


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

Tag : Aanie
Eb
Cute mum

“Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !”




tag : cute mum
aanie
nana


Hadiah-Hadiahnya
Tiga Pemenang Yang Bertuah Bakal Menerima Sekotak Vco (Worth Rm39.90 ) +
Barangan Dari Raflessia Collection ( Shawl /SelendangInner Syria Worth Rm20+ )- Total Worth
Rm59.90 ......Eh Postage Tak Masuk Lagi. Kalau Campur Postage Rm7 (Pos Laju) So
Total Hadiah Sebenarnye Worth Rm66.90 !!!! 
 
TARIKH TUTUP : 15 OGOS 2011

Selasa, 12 Julai 2011

Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

Tag : cute mum
Aanie
Anim

tarikh tutup : 31.07.2011

1st Giveaway Mama Syima


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!!

tag : nana
cute mum
Mama Zharfan

tarikh tutup : 30 JULAI 2011

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!


tag : aanie
nanakimie
anim

tarikh tutup : 25 Ogos 2011

ANGRY BIRD TSHIRTS FOR LUCKY FOLLOWER

Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!

bila aku bukak je blog CGL Eb...
tengok ada CGL Angry Bird ni...
bulat bijik mataku ini...

maap la ye...puan suraya memang gilerkan ANGRY BIRD...
sangat ok..heheh....sanggup beli toys angry bird  letak kat kete...
pastu dua hari semalam dapat hadiah dari kawan pun Frame angry bird...

aku suke main angry bird ni...suke main lastik B**I hijau tu..hehehhe...en asbeen aku pun sudah giler jugak....
tag : cute mum
nana
anim

Tarikh Tutup : 30 JULAI 2011

Isnin, 11 Julai 2011

1st Giveaway by Cempaka Kuning


kLIK Banner untuk join ok!!!!!!!!

tag : cute mum
eb
aanie

tarikh tutup : 17 JULAI 2011

Yana Birthday Giveaway


Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!
ucapan kepada YANA

UMO HANYA NOMBOR PADA MATA SETIAP INSAN
AKAN SENTIASA BERGERAK MENGIKUT PEREDARAN ZAMAN...
WALAU YANA  BERGERAK SATU TANGGA...
JANGAN RISAU...YANG PENTING HATI MAU TENANG, MUDA DAN NIKMATI KEHIDUPAN YANG DIBERI OLEH ALLAH DENGAN SEBAIK-BAINYER...AAMMMIINNN..


tarikh tutup : 30.07.2011

Giveaway my first stripe clutch!







Klik Banner untuk join ok!!!!!!!!!!!!!!

aku tag :
cute mum
nana
anim

tarikh tutup : 16.07.2011

Bloglistku Hilang!!! Giveaway

Klik Banner utuk join ok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori yang aku nak masuk - Blogger Perempuan

tarikh tutup  : 12 Ogos 2011 

Mega Giveaway By Yana & Cik Putih

 Klik Banner untuk join ok..!!!!!!!!


semua syarat2 telah di turuti...
tag : Cute Mum..
EB
ANIM

tarikh tutup : 08 Ogos 2011
ramai sponsor yang melibatkan diri :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls  

the JUNE giveaway



Klik Banner untuk Join ok..!!!!!!!!!!!!!

I choose this pillow because the cat bag very cute

tag : Cute mum
eb
nana


tarikh tutup : 15.07.2011